Donaris 930 x 122

accident

Argeș. La 19 ani și fără permis, a făcut accident și a fugit!

Argeș. La 19 ani și fără permis, a făcut accident și a fugit!

Citiți și: Neplăceri în trafic, mai multe zile. Și Rutiera iese pe drumuri

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Este vorba despre un dosar deschis pentru mai multe infracțiuni.

Citiți și: Pitești. Accident cu 3 mașini lângă Auchan

Acestea sunt: conducere fără drept, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia.

„Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 18 decembrie a.c., un tânăr de 19 ani, din Merișani, conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

Având direcția de deplasare Curtea de Argeș spre Pitești, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de către un bărbat de 54 de ani, din Curtea de Argeș.

Argeș. La 19 ani și fără permis, a făcut accident și a fugit!

După producerea accidentului, tânărul ar fi părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviințarea orgalelor de poliție.

Ulterior, pasagera dreapta față din al doilea autoturism implicat, respectiv o femeie de 54 de ani, din Curtea de Argeș, s-a prezentat la o unitate medicală pentru îngrijiri”, anunță Poliția Argeș.

Ieri, după administrarea probatoriului, tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Astăzi, 22 decembrie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2
Pizza Sapori Italia 570 90