930 x122 grota rece

accident

Argeș. La 19 ani și fără permis, a făcut accident și a fugit!

Argeș. La 19 ani și fără permis, a făcut accident și a fugit!

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Este vorba despre un dosar deschis pentru mai multe infracțiuni.

Citiți și: Accident grav în Argeș, acum! Mașina răsturnată!

Acestea sunt: conducere fără drept, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia.

„Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 18 decembrie a.c., un tânăr de 19 ani, din Merișani, conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

Având direcția de deplasare Curtea de Argeș spre Pitești, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de către un bărbat de 54 de ani, din Curtea de Argeș.

Argeș. La 19 ani și fără permis, a făcut accident și a fugit!

După producerea accidentului, tânărul ar fi părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviințarea orgalelor de poliție.

Ulterior, pasagera dreapta față din al doilea autoturism implicat, respectiv o femeie de 54 de ani, din Curtea de Argeș, s-a prezentat la o unitate medicală pentru îngrijiri”, anunță Poliția Argeș.

Ieri, după administrarea probatoriului, tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Astăzi, 22 decembrie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3