Donaris 930 x 122

IJJ Argeș

Argeș: Măsuri de ordine publică sporite, la evenimentele din acest sfârșit de săptămână

La sfârșitul acestei săptămâni, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, cu ajutorul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele cultural-artistice și religioase organizate în județul nostru.

Citiți și: Argeș: Vrei să devii jandarm? Au început înscrierile!

Jandarmii vor avea în vedere evenimentul ”Stonebird Festival” care va avea loc în comuna Corbi, slujbele religioase oficiate la lăcașuri de cult, în special mânăstirea Curtea de Argeș, cu ocazia sărbătorii ”Adormirea Maicii Domnului” – Sf. Maria, evenimente artistice organizate pentru zilele municipiului Curtea de Argeș, dar și un concert în Piața Primăriei din municipiul Pitești care va avea loc duminică, 15 august.

Citiți și: Imaginile zilei! Sute de copii și cadre didactice au văzut ceva uimitor!

Jandarmii se vor asigura ca toți cetățenii care vor participa la manifestări să-și petreacă timpul liber în siguranță, iar pentru a preveni evenimente care ar putea duce la tulburarea ordinii și siguranței publice, Jandarmeria Argeș recomandă participanților următoarele:

– să respecte regulile stabilite de organizatori și cele impuse în actualul context pandemic;

– să nu participe în stare de ebrietate și să nu consume băuturi alcoolice decât în locurile special amenajate în acest scop;

– să evite implicare în conflicte de orice natură;

– să supravegheze cu atenție copiii pentru a preveni rătăcirea acestora în zonele aglomerate;

– să fie atenți la bunurile personale pentru prevenirea furturilor.

Orice incident sau problemă pot fi sesizate prin apel la Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau direct, celei mai apropiate patrule de jandarmerie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3