pizzeria sapori  930 122

evaluare nationala

Argeș. Medii de 10 la Evaluarea Națională. Școala din Pitești care „strălucește”

Argeș. Medii de 10 la Evaluarea Națională. Școala din Pitești care „strălucește”

Citiți și: Ele sunt fetele de 10 ale Argeșului! Ce transmite Inspectoratul Școlar

Au fost afișate rezultatele parțiale, înainte de contestații, la Evaluarea Națională.

Sunt 3 medii de zece în județ. Toate sunt de la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Pitești.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, mesaj de ultim moment, extrem de important

Iată primele medii din județ: 

Argeș. Medii de 10 la Evaluarea Națională

Cei nemulțumiți pot depune contestații astfel: 

-3 iulie (orele 16 – 19)

-4 iulie 2024 (ora 08:00 – ora 12:00)

Până pe 9 iulie 2024 se vor soluționa contestațiile.

Pe 9 iulie 2024 va avea loc afișarea rezultatelor finale după soluționarea contestațiilor.

Informații utile

Conform edupedu.ro:

„Media de admitere, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a de liceu a absolvenților învățământului gimnazial o reprezintă media generală la evaluarea națională susținută de absolvenții clasei a VIII-a, calculată ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, a notelor obținute la probele incluse în Evaluarea Națională”.

În cazul în care doi candidați au medii de admitere egale, aceștia vor fi departajați folosind, în ordine, următoarele criterii:

-media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a;

-nota obţinută la proba de limba şi literatura română din cadrul evaluării naţionale;

-nota obţinută la proba de matematică din cadrul evaluării naţionale;

-nota obţinută la proba de limbă maternă din cadrul evaluării naţionale, respectiv nota de la proba de verificare a cunoştinţelor de limbă maternă

Amănunte, AICI

Foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Copilot spune:

    Pot fi și toate de 3 sau de 10. Cu sistemul impotent de codificare s-a ucis competitivitatea. Cică norma europeana. In curand vom arbora steagul curcubeu in scoli dacă bagă norma europeana respectarea LGBT? Este absolut necesara o selecție la ce luam din Vest și ce nu.
    Dar sa continui….
    Cine știe de copiii astia cu 10? Părinții, profesorii, neamul? Halal beneficiu emoțional. Doar școlar. Atât. Când îmi vedeam numele sus pe lista și toți care ma cunoșteau îmi zâmbeau cu admiratie simțeam ca sunt apreciata și respectata !!! Învățăm de „rupeam pământul”….. și ne întreceam ca la maraton pentru niste burse. Listele afisate ne scoteau in față si ne simteam importanti. Acum la licee/facultati nici astea nu se mai afiseaza, sau pe site-uri. Deranjeaza lenea. În fine….

  • Andyyyyy spune:

    buna ziua! am fost la serbare la fiul meu de sfârșit de an de clasa 2. Toți copiii coronițe și chiar m-am revoltat „” eu nu sunt de acord ca toți copiii să fie cu coroniț㔑 sa se facă o diferențiere între ei
    răspuns părinți: dar vreți că la al dumneavoastră să fie coroniță mai mare sau … că nu înțeleg
    alt părinte: eu cred că se referă că doar unii sa ia coroniță iar alți sa se uite. Ca acum 30-40 ani
    răspuns învățătoare: noi evaluăm doar romana și matematică și nu este corect fata de cei care pictează și cântă frumos sa ii departajem.
    doamnelor va reamintesc avem cei mai prosti copiii din lume ne-au spus în fața suntem penultimii la acele teste faimoase suntem prostii lumii. și voi va țineți cu coada pe sus ( prostu daca nu e fudul nu e prost destul)
    rușine cadre didactice rușine mame mai puțin școlite. acum 40 de ani nu eram cei mai prosti din lume. acum suntem

  • Constantin Elena spune:

    În școală nu se face carte, doar statistica la examene, în rest e piață de desfacere pentru meditații. Chiar și la meditație copiii pleacă de la nivel sub 0. La final de an, pe podiumurile de serbare profesorii se umflă în pene cu rezultatele copiilor MEDITAȚI. În cancelarii, bătaie pe salarii de merit și pe copiii de meditat. Rezultatele bune sunt meritul școlii, doar de acolo provine copilul,așa se întocmește clasamentul. Cele proaste, sunt din vina copiilor, nu au învățat!! Când poți să înveți după 6 ore de materii care nu au legătură cu școala??? Și tot așa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3