New Profesional Consult 930 x 122

perchezitii

Argeș. Mega PERCHEZIȚII! I-au luat mascații „pe sus”!

În această dimineață au avut loc percheziții în patru localități din Argeș: la Băbana, Cocu, Bascov și Drăganu.

Citiți și: Argeș: Percheziții! Mascații i-au luat pe sus!

Potrivit primelor informații, perchezițiile au avut loc pentru destructurarea unei grupări specializate în sustragerea de produse petroliere.

IPJ Argeș anunță:

„La primele ore ale dimineții, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești – Secția de Poliție Rurală Poiana Lacului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 8 percheziții domiciliare, la sediul unor societăți comerciale și la locuințele unor persoane bănuite de sustragerea de produse petroliere.

Citiți și: Percheziții în Pitești și alte localități! Prejudiciu de 1,5 milioane de €

Patru persoane au fost reținute, în noaptea de 02 spre 03 martie, după ce au fost depistate în flagrant delict, în timp ce transportau produs petrolier, pe care l-ar fi sustras.

La data de 03 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești – Secția de Poliție Rurală Poiana Lacului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare 8 mandate de percheziție domiciliară, în localitățile Băbana, Cocu, Bascov și Drăganu, la sediul unor societăți comerciale și la locuinţele unor persoane bănuite de de sustragerea de produse petroliere.

 

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 10 ianuarie – 02 martie a.c., patru bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 52 de ani, ar fi sustras, la diferite intervale de timp, produs petrolier, pe care l-ar fi valorificat prin comercializarea către persoane juridice și persoane fizice din județul Argeș.

De asemenea, în seara noaptea de 02 spre 03 martie a.c., în urma activităților specifice desfășurate de polițiști, persoanele în cauză au fost depistate în flagrant delict, în timp ce transportau, cu o autoutilitară cantitatea de 4.000 de litri de produs petrolier, după ce l-ar fi sustras, prin intermediul unei instalații clandestine, dintr-o magistrală de transport.

Activitatea a beneficiat de suportul tehnic de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești.

Au fost reținuți

După administrarea probatoriului, persoanele au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, al specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, al polițiștilor de investigații criminale și ordine publică, dar și al jandarmilor argeșeni.

În urma perchezițiilor, până la acest moment, au fost indisponibilizate 4 mijloace auto de transport folosite în activitatea infracțională (2 autoutilitare de 3.5 t și 2 ansambluri cap tractor și remorcă) și cantitatea de 47.000 de litri de produs petrolier.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3