Donaris 930 x 122

agresiune sexuală

Argeș: Minore agresate sexual într-o stație de autobuz din oraș

Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce ar fi agresat sexual două minore, atingându-le în zone intime, într-o stație de autobuz din orașul Topoloveni.

Citiți și: Pitești. Liber după ce a șocat lumea din autobuz prin gesturi indecente

IPJ Argeș transmite: 

„În cursul zilei de 02 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi agresat mai multe fete, în zona unei stații pentru mijloacele de transport în comun.

Citiți și: Un vânzător de lângă o școală ademenește elevele cu dulciuri și le agresează sexual!

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care, în urma activităților desfășurate l-a identificat pe bărbatul în cauză, pe care l-a condus la sediul poliției, pentru audieri.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 02 februarie a.c., în jurul orei 14.30, un bărbat de 46 de ani, din Bogați, ar fi agresat sexual, atingându-le în zone intime, două minore, care se aflau în zona unei stații pentru mijloacele de transport în comun.

Anterior, în cursul aceleiași zile, bărbatul ar fi manifestat aceleași gesturi față de alte două minore, într-un mijloc de transport în comun.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

Donaris 570×90