930×122 CAPRA 5

agresiune sexuală

Incident șocant într-un autobuz Publitrans! Poliția cere ajutorul

Incident șocant într-un autobuz Publitrans! Poliția cere ajutorul

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Update

,,Față de tânărul de 21 de ani, din Pitești, reținut pentru 24 de ore în ziua de 25 martie, după ce l-ar fi instigat pe minorul de 17 ani din Bradu (reținut anterior), la savârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Citiți și: Exclusiv. ,,Generalul” Tudosoiu: Toată lumea vorbește despre acest lucru!

Față de minorul de 17 ani cu domiciliul în județul Ilfov, reținut pentru 24 de ore în ziua de 25 martie, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă, pentru identificarea celei de-a doua tinere, posibil având calitatea de persoană vătămată, în vederea clarificării tuturor aspectelor ce fac obiectul cercetărilor.”, transmite Poliția Argeș

Știre inițială

Doi tineri, în vârstă de 21 de ani, respectiv 17 ani, au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Vă reamintim, agresiunea a avut loc pe data de 2 martie, într-un autobuz Publitrans, când mai mulți tineri s-au manifestat agresiv față de două tinere.

Tânărul de 21 de ani, din Pitești ar fi instigat pe primul, de 17 ani, la săvârșirea infracțiunii.

Detalii, AICI.

Incident șocant într-un autobuz Publitrans! Poliția cere ajutorul

Pe această calea, Poliția Argeș reitereaza apelul public în vederea identificării celei de-a doua tinere, posibil având calitatea de persoană vătămată.

Tânăra în cauză, sau persoanele care pot da relații cu privire la tânăra la care se face referire, sunt rugate să contacteze polițiștii.

Poliția Municipiului Pitești – Biroul de Investigații Criminale Pitești: telefon 0248 607 009.

,,În ziua de 25 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, referitor la săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, și au reținut un tânăr de 21 de ani și un minor de 17 ani.

În contextul cercetărilor desfășurate cu privire la faptele ce au avut loc în ziua de 02 martie a.c., într-un mijloc de transport în comun, când mai mulți tineri s-au manifestat agresiv față de două tinere, polițiștii au continuat cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar în urma administrării de probatoriu și a parcurgerii etapelor procesuale, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un alt tânăr, de 21 de ani, din Pitești, care l-ar fi instigat pe primul la săvârșirea infracțiunii ce face obiectul cercetărilor.

De asemenea, polițiștii au reținut pentru 24 de ore, și un al doilea tânăr de 17 ani, cu domiciliul pe raza județului Ilfov, care ar fi atins o tânără în zonele intime, în aceleași împrejurări.

Cei doi tineri, respectiv cel de 21 de ani, din Pitești, și minorul de 17 ani, domiciliat pe raza județului Ilfov, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În acest context, reiterăm APELUL PUBLIC în vederea identificării celei de-a doua tinere, posibil având calitatea de persoană vătămată.

Tânăra în cauză, sau persoanele care pot da relații cu privire la tânăra la care se face referire, sunt rugate să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești – Biroul de Investigații Criminale Pitești, la numărul de telefon 0248 607 009.

Reamintim că în ziua de 15 martie, în contextul cercetărilor, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au transmis un apel public, prin care solicită celei de-a doua tinere, posibil având calitate de persoană vătămată, să se prezinte la sediul Poliției Municipiului Pitești, în vederea clarificării situației de fapt, în legătură cu aspectele ce fac obiectul cercetărilor.

Anterior apelului public, respectiv în ziua de 14 martie, după administrarea probatoriului, a fost reținut un minor de 17 ani, din Bradu, care, în ziua de 02 martie a.c., în jurul orei 19:00, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun din Pitești, împreună cu mai mulți tineri s-ar fi manifestat agresiv față de o minoră de 17 ani, pe care ar fi atins-o în zonele intime.

În cursul zilei de 15 martie, minorul de 17 ani, din Bradu, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, care a dispus cercetarea acestuia sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Ulterior, Tribunalul Argeș a admis contestația formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, cel în cauză fiind, în prezent, încarcerat.”

 

Video: IPJ Argeș

Foto principal: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90