New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Argeș. Moarte înfiorătoare! Ucis cu ,,sânge rece”

Argeș. Crimă înfiorătoare! Beat, a înjunghiat un consătean

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Update 09 septembrie, ora 14.11

Bărbatul care și-a ucis consăteanul, în Schitu-Golești, prin lovituri de cuțit a fost încarcerat.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

IPJ transmite:

,,Bărbatul de 42 de ani, din comuna Schitu-Golești, a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș în fața instanței competente, iar Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat.”

Știre inițială 08 septembrie, ora 17.09

„În temeiul delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În ziua de 8 septembrie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de omor.

Au reținut un bărbat de 42 de ani, din Schitu Golești, bănuit de săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor.

Argeș. Crimă înfiorătoare! Beat, a înjunghiat un consătean

S-a stabilit că, în ziua de 15 august a.c., pe fondul consumului de alcool, bărbatul în cauză ar fi înțepat cu un cuțit pe un consătean de 43 de ani, leziunile producând decesul victimei.

După administrarea de probatoriu, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a dispus reținerea, pentru 24 de ore a bărbatului de 42 de ani, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine, 09 septembrie a.c., să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3