New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Argeș. Monstru cu chip de om! Nu poate fi descris în cuvinte ce i-a făcut unei fete

Argeș. Monstru cu chip de om! Nu poate fi descris în cuvinte ce i-a făcut unei fete

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„În ziua de 11 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol, și au reținut un bărbat de 28 de ani, din comuna Hulubești, județul Dâmbovița.

Cercetările au fost demarate din oficiu, ca urmare a verificărilor privind dispariția de la domiciliu a unei minore de 15 ani, care a fost sesizată de către părinții acesteia, în noaptea de 10 spre 11 iulie a.c., în jurul orei 02:30.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

În urma demersurilor polițiștilor, minora și bărbatul în cauză s-au prezentat la sediul poliției în aceeași noapte, iar din verificările preliminare s-a stabilit că aceștia au plecat în cursul nopții de la domiciliul minorei, după ce, anterior, cei în cauză s-ar fi cunoscut și ar fi corespondat prin intermediul unei rețele de socializare, iar în condițiile în care aceștia au ajuns la locuința bărbatului, cel în cauză ar fi întreținut cu minora un act de natură sexuală, împotriva voinței persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, în ziua de 11 iulie, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua de 12 iulie, bărbatul a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni în fața instanței competente, iar Judecătoria Topoloveni admis cererea și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, trasmite Poliția Argeș.

Foto: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3