930×122 CAPRA 5

bascov

Argeș. O mamă șochează: Fostul soț ar fi mers cu copilul în cimitir și a amenințat-o

O situație incredibilă ar fi avut loc în această seară. O femeie s-a prezentat la Secția 3 de Poliție din Pitești pentru a cere ajutorul oamenilor legii.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Motivul, conform informațiilor noastre, este de-a dreptul șocant.  Aceasta le-ar fi spus polițiștilor că fostul ei soț ar fi luat copilul și l-ar fi dus într-un cimitir din Bascov. Acolo, bărbatul ar fi intrat în direct pe o rețea de socializare și ar fi amenințat-o pe femeie,  spun sursele noastre. Aceasta și-ar fi făcut griji pentru ce s-ar fi putut întâmpla cu copilul.

Imediat, oamenii legii piteșteni au început verificările. Se pare că ar fi luat legătura cu colegii din Bascov pentru rezolvarea situației.

Citiți și: Argeș. Și-a făcut praf și pulbere Mazda, într-un cap de pod!

Cu ajutorul polițiștilor, femeia ar fi reușit să ajungă în Bascov. Între timp, oamenii legii din Bascov l-ar fi găsit pe bărbat acasă, băut, mai spun aceleași surse.

Copilul și femeia sunt în siguranță, potrivit informațiilor ePitești, iar cercetările continuă în acest caz.

Știre în curs de actualizare

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90