Donaris 930 x 122

Arges

Argeș. O tânără femeie de afaceri a ajuns pe mâna Poliției

Argeș. O tânără femeie de afaceri a ajuns pe mâna Poliției

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Femeia este administrator al unui magazin din Topoloveni.

„Din cercetări s-a stabilit că în cursul anului 2021, o femeie de 46 de ani, din Topoloveni, în interesul și în numele societății, ar fi oferit spre vânzare, comercializat și deținut în acest scop produse de îmbrăcăminte și încălțăminte contrafăcute, purtând însemne ale unor mărci înregistrate.

Argeș. O tânără femeie de afaceri a ajuns pe mâna Poliției

Prejudiciul total, comunicat de către titularii mărcilor înregistrate, este de 10.500 de euro.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de trimitere în judecată. Magazin din Topoloveni”, anunță Poliția Argeș.

Foto: Descriptiv/ Afaceri și ledearship feminin

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai spune:

    Ce mare captură,Asta se numește sifoneala sau a deranjat pe cineva. Se vând haine și parfumuri contrafăcute la portbagaj peste tot inclusiv la finanțe și Primărie și nu le face nimic.Suntem o țară de circari și de sifonari,lingăi și pupincuristi

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90