EcoMoto 930×122

descinderi mascati

Argeş: Percheziţii cu mascaţi, suspecţi „săltaţi” din aşternuturi

Update, 26 ianuarie 2022, ora 16:33, IPJ Argeș transmite: „După administrarea probatoriului, două persoane au fost reținute. Ulterior, cei doi bărbați au fost prezentați în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”

Citiți și: Percheziții! Fapte neînchipuite și ilegale: Trei tineri, săltați de mascați

Știrea inițială, 25 ianuarie 2022, ora 8:21

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, efectuează 5 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de obținerea unor împrumuturi prin utilizarea unor documente false.

Citiți și: Argeș. Percheziții de amploare! Un primar s-a trezit cu mascații la ușă

Prejudiciul estimat, până în prezent, este de aproape 500.000 de lei.

 

 

CERCETAȚI PENTRU ÎNȘELĂCIUNE, FALS ÎN ÎNSCRISURI SUB SEMNĂTURĂ PRIVATĂ ȘI UZ DE FALS

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada septembrie – noiembrie 2021, trei persoane, cu vârste cuprinse între 34 și 55 de ani, cu complicitatea altor două persoane, de 45 și 54 de ani, ar fi întocmit, în fals, și folosit 46 de adeverințe de salariat pe numele unor persoane, în calitate de beneficiari sau giranți, prin care atestau faptul că acestea au calitatea de salariați, obținând, astfel, 24 de împrumuturi de la o Casă de Ajutor Reciproc.

Prejudiciul este stabilit la suma de 480.000 de lei.

18 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Activitățile se desfăşoară cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, și al specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș”, precizează IPJ Argeş.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3