930×122 CAPRA 5

percheziții argeș

Argeș. Percheziții de amploare! Acuzații foarte grave! Tratate inuman!

Argeș. Percheziții de amploare! Acuzații grave, tratate inuman!

Citiți și: Percheziții! Fapte neînchipuite și ilegale: Trei tineri, săltați de mascați

La data de 23 noiembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Pitești, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, au pus în executare 14 mandate de percheziție domiciliară și 20 de mandate de aducere, în județul Argeș.

Acuzațiile sunt de săvârșire a infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, proxenetism și spălarea banilor.

Citiți și: Argeș. Percheziții de amploare! Un primar s-a trezit cu mascații la ușă

Începând cu anul 2021, patru persoane ar fi constituit un grup infracțional organizat.

La acesta ar fi aderat o alta, în scopul exploatării sexuale a mai multor persoane, atât în România, cât și pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii.

Veniturile obținute din exploatarea sexuală au fost, în cea mai mare parte, însușite de membrii grupului infracțional.

De asemenea, erau folosite la achiziționarea unor bunuri, prin persoane interpuse, în scopul ascunderii originii ilicite a sursei banilor.

Argeș. Percheziții de amploare! Acuzații grave, tratate inuman!

,,Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești.

 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea se realizează cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, transmite Poliția Argeș.

Imagini: IPJ Argeș

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90