930×122 CAPRA 5

percheziții argeș

Argeș. Percheziții de amploare! Un primar s-a trezit cu mascații la ușă

Argeș. Percheziții de amploare! Un primar s-a trezit cu mascații la ușă

Citiți și: Percheziții! Fapte neînchipuite și ilegale: Trei tineri, săltați de mascați

Ample percheziții, astăzi, în județul Argeș, într-un dosar de abuz în serviciul. Primarul comunei Morărești este acuzat că ar fi plătit pentru efectuarea unor lucrări de asfaltare care nu s-au realizat.

IPJ Argeș transmite:

„La data de 21 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 8 percheziții domiciliare, în județul Argeș. Acestea au avut loc într-un dosar penal privind infracțiunile de abuz în serviciu.

Citiți și: Mascații au dat buzna: Au trăit coșmarul vieții! Obligate să ,,producă”

Argeș. Percheziții de amploare! Un primar s-a trezit cu mascații la ușă

Din cercetări s-a stabilit că, în anii 2021 și 2023, reprezentantul unei unități administrativ-teritoriale din județul Argeș ar fi dispus efectuarea unei plăți în sumă de 120.000 de lei. Această plată ar fi fost destinată pentru lucrări de asfaltare/modernizare, care în realitate fie nu au fost efectuate, fie au fost supraevaluate.

4 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul specialiștilor criminaliști și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș.”

Vă reamintim că, și în luna octombrie a anului trecut au avut loc percheziții la Primăria Morărești. Subiectul pe larg, AICI: Argeș. Percheziții la o primărie importantă. Acuzații grave!

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3