New Profesional Consult 930 x 122

descinderi mascati

Argeș. Percheziții la o primărie importantă. Acuzații grave!

Argeș. Percheziții la o primărie importantă. Acuzații grave!

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat ieri, 5 octombrie, cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

În baza autorizării din partea instanței competente, au pus în aplicare 5 mandate de percheziţie domiciliară.

Citiți și: S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

Perchezițiile au fost efectuate pe raza judeţului Argeș, la sediul unei unități administrativ teritoriale, precum și la sediile și punctele de lucru aparținând unor societăți comerciale din municipiul Pitești.

Argeș. Percheziții la o primărie importantă. Acuzații grave!

,,Din cercetări s-a stabilit că edilul unității administrativ teritoriale, cu încălcarea legii, ar fi dispus efectuarea unor noi măsurători în teren pentru o lucrare de asfaltare, neefectuată în conformitate cu conținutul caietului de sarcini, măsurători ce nu ar corespunde realității și având ca scop exonerarea societății comerciale executante de la plata (restituirea) sumei de 66.000 lei.

Citește și: Se dau bani de la stat!

Totodată, acesta ar fi dispus efectuarea plății integrale pentru o lucrare de achiziții publice constând în renovarea dispensarului localității efectuată de către o terță societate, fără ca recepția să fie efectuată și pentru echipamente care, fie nu au fost puse în operă, fie al căror preț a fost supraevaluat de până la 8 sau 10 ori față de prețul practicat pe piață pentru produse similare.

Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate documente financiar-contabile, precum și alte documente de la U.A.T.-ul implicat.

7 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite, și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite Poliția Argeș.

Potrivit surselor ePitești, descinderile au avut loc la Primăria Morărești.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3