930×122 POSADA 5

jandarmi

Argeș: Peste 100 de jandarmi vor fi în stradă de Paști

Pe timpul manifestărilor religioase ce vor avea loc pe raza județului Argeș cu ocazia Sărbătorilor Pascale, jandarmii argeșeni alături de polițiști și pompieri vor asigura ordinea publică în zona de competență.

Citiți și: Jandarmeria, mesaj important! Trebuie să știți acest lucru!

„Peste 100 de jandarmi se vor afla la datorie in perioada 22 – 25 aprilie a.c., pentru asigurarea măsurilor specifice la lăcașe de cult de pe raza județului Argeș acţionând pentru liniștea, ordinea şi siguranţa publică, precum și pentru informarea şi îndrumarea cetăţenilor de a respecta măsurile stabilite de organizatori.

De asemenea în această perioadă jandarmii vor acționa atât în regim mixt cu poliția, cât și independent în zonele în care se pot crea aglomerări de persoane(piețe, târguri, lăcașe de cult, etc.).

Citiți și: Peste 70 de jandarmi argeșeni, pe teren de Simfonia Lalelelor

Pentru asigurarea liniștii și siguranței, precum și pentru evitarea unor situații conflictuale ce ar putea tulbura ordinea publică, în special în apropierea lăcașurilor de cult, recomandăm tuturor să adopte un comportament civilizat și respectuos față de ceilalți și să evite implicarea în conflicte de orice natură.”, transmite Jandarmeria Argeș.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90