Donaris 930 x 122

județul argeș

ARGEȘ: PETRECERI ÎN STRADĂ, SPARTE DE „MASCAȚI”

287 de persoane au fost verificate în județul Argeș în ultimele 24 de ore cu privire la respectarea măsurilor de carantină și izolare, în contextul stării de urgență.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

O femeie de 34 de ani aflată în autoizolare la domiciliu nu a fost găsită acasă de polițiști. Ulterior, a primit o amendă de 2.000 de lei și a fost plasată în carantină instituționalizată.

Pe de altă parte, pentru încălcarea restricțiilor de circulație forțele de ordine au dat peste 160 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 262.000 de lei, și două avertismente.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

De asemenea, polițiștii din Bascov au intervenit ieri în comuna Merișani la două petreceri private la care participau mai multe persoane.

„La primul eveniment, din satul Vărzaru, poliţiştii au luat măsura sancționării contravenționale a organizatorului.

La al doilea eveniment, la fața locului s-au deplasat și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și jandarmi ai Grupei de Intervenție Anti-Teroristă și Acțiuni Speciale, care au restabilit ordinea și liniștea publică.

În jur de 20 de persoane ascultau muzică în fața unei locuințe în construcție din satul Dobrogostea, încălcând astfel prevederile ordonanțelor militare.

În cele două cazuri au fost date cinci sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 20.000 de lei, ca urmare a încălcării ordonanţelor militare și două sancțiuni, în valoare totală de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de convieţuire socială”, informează Instituția Prefectului Argeș. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3