NOR CURIER 930X122

barbat disparut

Argeș: Poliția este în alertă! Încă un bărbat este de negăsit

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș desfășoară cercetări pentru identificarea unui bărbat de 79 de ani, care a plecat de la domiciliul său, de pe raza localității Albeștii de Argeș, în ziua de 03 iunie 2022.

Citiți și: Încă o dispariție în Argeș! Bărbat căutat de polițiști

În ziua de 05 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că tatăl său, VOICU ION, de 79 de ani, a plecat voluntar, de la domiciliul său din localitatea Albeștii de Argeș, în dimineața zilei de 03 iunie a.c., fără a mai reveni.

Citiți și: Argeș. Ce s-a întâmplat cu bărbatul dat dispărut ieri

Bărbatul a fost văzut ultima dată, în ziua de 05 iunie a.c., în municipiul Curtea de Argeș.

Semnalmente: 1,65 m înălțime, aproximativ 70 kg, constituție robustă, păr alb;

Vestimentație: nu se cunoaște exact. Poartă pălărie, baston și cizme negre, de cauciuc.

Persoanele care pot da relații despre cel în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 721 519.

Foto principal: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90