New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Argeș. Poliția, oficial: Ce s-a întâmplat cu femeia care și-a omorât fratele

Argeș. Poliția, oficial: Ce s-a întâmplat cu femeia care și-a omorât fratele

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„Femeia de 53 de ani, reținută în urma cercetărilor efectuate de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș în fața instanței competente,.

Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Femeia a fost încarcerată”, transmis în urmă cu puțin timp Poliția Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Argeș. Poliția, oficial: Ce s-a întâmplat cu femeia care și-a omorât fratele

Amintim că pe 15 iulie, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, o femeie de 53 de ani, i-ar fi aplicat fratelui său, de 52 de ani, o lovitură de cuțit, provocându-i leziuni ce au condus la deces.

Întreaga tragedie a avut loc în Bascov.

Informații suplimentare pe marginea subiectului și declarații ale vecinilor – AICI. Argeș. Crimă! Vecinii, șocați: L-a făcut sânge

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90