Donaris 930 x 122

alcool

Argeș. Probleme mari pentru un șofer!

Argeș. Probleme mari pentru un șofer!

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

În cadrul unei acțiuni de tip blitz organizată în această dimineață, polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 65 de ani, din Dănicei, județul Vâlcea, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza comunei Băiculești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, precizează Poliția Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat bărbatului, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA