EcoMoto 930×122

apia

Argeș. Protest! Angajații au ieșit în stradă

Argeș. Protest! Angajații au ieșit în stradă

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

Angajații Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură au protestat în această dimineață.

Protestul spontan a avut loc în fața sediului APIA Argeș, în intervalul orar 10.00 – 11.00, timp în care salariații au întrerupt activitatea.

Citiți și: Directoarea de la Evidența Persoanelor, salariu de 13.863 lei

Aceștia au ieșit în stradă, preț de o oră, pentru a-și exprima public nemulțumirile legate de salarizare.

Concret, angajații sunt nemulțumiți de faptul că, în ciuda tuturor promisiunilor care le-au fost făcute de-a lungul timpului și a asigurărilor primite, mai ales în ultima perioadă, că se va proceda la egalizarea salariilor, urmând ca un angajat din teritoriu să primească salariu la același nivel cu un angajat al aparatului central, dacă ocupă aceeași funcție, nu s-a concretizat nimic.

Argeș. Protest! Angajații au ieșit în stradă

Mai mult, pe site-ul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale a fost publicat în transparență decizională proiectul de ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea Legii cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Citește și: Ultima oră! A fost cutremur în țară

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură nu se află printre instituțiile pentru care vor opera modificări, se arată în comunicat.

Citește și: Transfăgărășanul poate fi redeschis temporar

La protest au luat parte atât salariații Centrului județean Argeș cât și cei ai Centrului Local Pitești, Centrului Local Curtea de Argeș, Centrului Local Câmpulung, Centrului Local Domnești, Centrului Local Topoloveni, Centrului Local Costești, Centrului Local Mioveni și Centrului Local Vedea.

Eco moto 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Daniel spune:

    Să-și depună toți demisiile. Să caute în privat un salariu mai bun, muncă mai puțină, respectul superiorilor, program convenabil.

  • Gabi spune:

    Angajează statul nepalezi, pachistanezi la juma de salariu și cu o productivitate crescută cu >50%.

  • Luigi spune:

    Tot puturoși ies la proteste… demisia!

  • Laur spune:

    Sa mearga la privat sa vada cum e .
    Ca nu fac nimic toata ziua, toacă banii degeaba!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90