Donaris 930 x 122

arestați preventiv

Argeș: Proxeneți prinși și băgați în arest!

Un tânăr de 24 de ani, din București, a fost arestat preventiv de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș. Acesta era cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Bărbatul de 24 de ani face parte dintre persoanele care au fost conduse la sediul Poliției în urma perchezițiilor efectuate de polițiștii de criminalitate organizată Pitești și procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Argeș, în ziua de joi, 25 mai. Subiectul pe larg, AICI – Percheziții la traficanți! Femei obligate să se prostitueze

În urma administrării probatoriului în dosarul penal privind săvârșirea de infracțiuni de trafic de persoane și proxenetism, au fost reținuți 7 bărbați, care, în ziua de 26 mai, au fost prezentați de procurori în fața Tribunalului Argeș, toți 7 fiind arestați preventiv pentru 30 de zile.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

Începând cu anul 2022 indivizii în cauză au racolat și exploatat sexual 16 femei care au fost obligate să practice prostituția. În acest scop au fost utilizate site-uri de promovare a serviciilor sexuale.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • BIG BOSS spune:

    da cele după variante care au pești de ce politia nu face nimic ? Le dau o simpla amenda și le lasă să-și facă treaba, rușine pentru politia Română, foarte frumos duse la secție ampretante, declarați luate inclusiv verificate la domiciliul declarat pentru ca multe prostituate stau fără forme legale la anumite destinați unde de fapt locuiesc pești lor care ar trebuie anchetați și băgați la pușcărie pentru proxenetism da din păcate politia doarme

  • Amalia Dinu spune:

    Adevaratele grupari mafiote care racoleaza fete pentru prostitutie si care fac trafic de droguri nu sunt destructurate niciodata in Romania. Sunt arestati si condamnati in general doar „pionii de sacrificiu”. Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance, in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie ilegala din Europa este Romania. Romania e stat mafiot cu institutii prea putin functionale, condus de crima organizata. Actiunile politiei si justitiei se fac doar pentru spectacol si senzational. Romania e primul exportator de prostitutie ilegala din Europa si unul dintre cele mai corupte state din lume. In Romania proxenetismul e „sport national” si politica de stat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3