930 pe 122 COSTACHE

bcco pitești

Percheziții la traficanți! Femei obligate să se prostitueze

Percheziții la traficanți! Femei obligate să se prostitueze

Citiți și: Mascații au luat cu asalt Spitalul Județean Argeș. Au apărut imaginile

Astăzi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – S.C.T.P., împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat 11 percheziții domiciliare, în județele Ilfov și Dâmbovița, într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.

„În cauză, s-a reținut că, începând cu anul 2022, a fost constituit un grup infracțional organizat, specializat în comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, care a acționat până în prezent.

Citiți și: Percheziții de amploare în Argeș! Traficanți de mașini săltați de mascați

Membrii grupului au racolat și exploatat sexual, pe teritoriul României, 16 persoane vătămate, care au fost obligate să practice prostituția. În acest scop, au fost utilizate site-urile de promovare a serviciilor sexuale.

Au fost puse în executare 18 mandate de aducere.

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, precizează Poliția Argeș.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai spune:

    Hai sa fim serioși. Colcăie Prostituția in Pitesti. In spate la Arges este bordel și se fac ca nu văd. Pe public24 e plin de fetițe. Normal ca nu le face nimic ca sunt sifoanele lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

570 X 90 CUMPANA 3