930×122 CUMPANA 5

fals

ARGEȘ: PROXENETISM, ÎNŞELĂCIUNE, FALS, UZ DE FALS ŞI VIOLENȚĂ. CUM ERAU RACOLATE VICTIMELE

 

Citiți și: Atenție! O nouă metodă de înșelăciune!

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Curtea de Argeş au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, înşelăciune, fals, uz de fals şi loviri sau alte violenţe, şi au reţinut un bărbat de 26 de ani, din acelaşi municipiu.

„Din cercetări s-a stabilit că, începând cu anul 2017 până în prezent, cel în cauză ar fi determinat mai multe persoane să practice prostituţia în mai multe ţări din Europa, precum Austria și Germania, înlesnind această îndeletnicire prin facilitarea şederii în aceste ţări şi prin promisiuni de acordare de protecţie.

Citiți și: Escrocherie de amploare! Cum voiau doi argeșeni să facă rost de bani

De asemenea, cel în cauză ar fi falsificat pe un contract de vânzare-cumpărare, semnătura proprietarei unui autoturism, iar ulterior, prin această modalitate, ar fi înstrăinat autoturismul, cauzând un prejudiciu de aproximativ 25.000 de euro.

Pentru administrarea probatoriului, în cauză a fost efectuată o percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe sisteme de calcul, suporți de memorie și înscrisuri cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, după care, în cursul zilei de astăzi, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, precizează IPJ Argeș.

Foto: descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

New Profesional Consult 570×90