SMART KIDS 930X122

fals

ARGEȘ: PROXENETISM, ÎNŞELĂCIUNE, FALS, UZ DE FALS ŞI VIOLENȚĂ. CUM ERAU RACOLATE VICTIMELE

 

Citiți și: Argeș: Țeapă la o casă de amanet din municipiu! Tinichea la preț de aur

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Curtea de Argeş au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, înşelăciune, fals, uz de fals şi loviri sau alte violenţe, şi au reţinut un bărbat de 26 de ani, din acelaşi municipiu.

„Din cercetări s-a stabilit că, începând cu anul 2017 până în prezent, cel în cauză ar fi determinat mai multe persoane să practice prostituţia în mai multe ţări din Europa, precum Austria și Germania, înlesnind această îndeletnicire prin facilitarea şederii în aceste ţări şi prin promisiuni de acordare de protecţie.

Citiți și: Tânăr de 26 de ani, trimis în judecată. Cum a reușit să înșele mai multe persoane

De asemenea, cel în cauză ar fi falsificat pe un contract de vânzare-cumpărare, semnătura proprietarei unui autoturism, iar ulterior, prin această modalitate, ar fi înstrăinat autoturismul, cauzând un prejudiciu de aproximativ 25.000 de euro.

Pentru administrarea probatoriului, în cauză a fost efectuată o percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe sisteme de calcul, suporți de memorie și înscrisuri cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, după care, în cursul zilei de astăzi, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, precizează IPJ Argeș.

Foto: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

570 pe 90 Costache