pizzeria sapori  930 122

apa canal

Argeș: S-a anunțat! Mâine se oprește apa!

Argeș: S-a anunțat! Mâine se oprește apa!

Citiți și: Pitești: Experiență unică pentru elevi în „Școala altfel” și „Săptămâna verde”

Apă Canal 2000 SA Pitești anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă în Merișani.

Societatea va executa joi 17 octombrie 2024, între orele 9 – 20, lucrări de spălare a rezervorului de înmagazinare apă din cadrul stației de pompare de lângă Școala Gimnazială Merișani.

Citiți și: Piteștiul fără apă! Sistare masivă!

În intervalul orar menționat alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă.

Afectați de aceste lucrări vor fi utilizatorii din satul Merișani.

,,Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipa operațională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenției în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați, depunând eforturi susținute pentru asigurarea functionalității sistemului de alimentare cu apă în condiții de calitate și de siguranță.

Recomandăm consumatorilor să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, se arată în comunicat.

Pentru informații privind întreruperile de apă, precum și pentru semnalarea unor probleme la rețelele de alimentare cu apă și de canalizare, puteți suna la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

Argeș: S-a anunțat! Mâine se oprește apa!

De asemenea, informațiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societății www.apacanal2000.ro, la secțiunile „Lucrări programate” sau „Avarii”.

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

Foto: Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570×90 MAIA