New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

Argeș. Schimbare importantă în trafic!

Argeș. Schimbare importantă în trafic!

Citiți și: Anunțul dimineții: neplăceri în trafic, restricții pentru șoferi

Segmentul central al Bulevardului Dacia redevine mâine zonă pietonală, informează primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Argeș. Schimbare importantă în trafic!

„Vă reamintesc că duminică, 9 iulie, în intervalul orar 07.00 – 24.00, se va institui zonă de promenadă pe sectorul Bulevardului Dacia cuprins între intersecția cu Strada “7 septembrie 1485” și intersecția cu Strada “Hanu Roșu”.

În perioada menționată, traficului rutier va fi suspendat pe sectorul de drum respectiv, iar șoferii vor fi redirecționați pe rute ocolitoare.”, transmite primarul Ion Georgescu.

De ceva vreme, în iulie și august, segmentul central al Bulevardului Dacia din Mioveni devine zonă pietonală în fiecare duminică.

Instituirea zonei pietonale s-a făcut în baza acordului obținut din partea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3