pizzeria sapori  930 122

apa canal

Argeș: Se oprește apa mâine! Faceți-vă rezerve

Argeș: Se oprește apa mâine! Faceți-vă rezerve

Citiți și: Argeș: S-a anunțat! Mâine se oprește apa!

Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță că va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în comuna Merișani.

Societatea va executa în ziua de marți 15 octombrie 2024, între orele 9 – 20, lucrări de spălare a rezervorului de înmagazinare apă din staţia de pompare Malu Vânăt din comuna Merișani.

Citiți și: Atenție! Opriri de apă programate lângă Pitești

În intervalul orar menționat alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă, fiind afectați utilizatorii din satul Malu Vânăt.

,,Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, se arată în comunicatul de presă.

Argeș: Se oprește apa mâine! Faceți-vă rezerve

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, puteți suna la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire.

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

New Profesional Consult-555×222
Pizza Sapori Italia 570 90