New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Argeș. Șocant! A născut acasă, a pus copilul într-o pungă și l-a ascuns după niște covoare

Argeș. Șocant! A născut acasă, a pus copilul într-o pungă și l-a ascuns după niște covoare

Citiți și: A nins în Argeș!

În anul 2012, Tribunalul Argeș a condamnat o femeie la 10 ani de închisoare pentru omor calificat.

Conform juridice.ro, femeia a născut acasă o fetiță pe care a pus-o într-o pungă din plastic și a ascuns-o după niște covoare, de teamă să nu fie văzută de vecini.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Aceasta a ascuns sarcina față de soțul său și de ceilalți membrii ai familiei deoarece sarcina era rezultatul unor relații intime din afara căsătoriei.

„Cumnata și soacra inculpatei au găsit-o plină de sânge, fapt ce le-a determinat să cheme ambulanța, iar cadrele medicale au sesizat că inculpata prezenta urme de avort. Din raportul medico-legal de autopsie rezultă că moartea fătului a fost violentă și s-a datorat insuficienței acute cardio-respiratorii, consecința expunerii la temperaturi scăzute, prin neacordarea îngrijirilor care se impun imediat după naștere”, arată sursa citată.

Foto: banatulazi.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3