930 x122 grota rece

bmw

Argeș. Șofer de BMW, inconștiență crasă! Impact frontal evitat în ultima clipă

Șofer de BMW, inconștiență crasă! Un pas până la impact frontal.

Citiți și: Blocaj pe A1: Autostrada paralizată, sute de șoferi captivi în ambuteiaj!

Pe numărul de whatsapp al redacției, 0774 587 441, am primit de la un cititor un filmuleț în care se vede clar cum inconștiența unor șoferi poate duce la adevărate tragedii pe șosele.

„Bine că mi-am cumpărat cameră video auto, pentru a arăta cum putem muri pe stradă, nevinovați” ne transmite șoferul revoltat care ne-a pus la dispoziție imaginile video.

Citiți și: Bravo, Ștefan! Omul potrivit la locul potrivit! Intervenția lui a fost salvatoare

Așadar, ieri, 28 aprilie 2022, în jurul orei 16.20, pe drumul dintre Pitești și Budeasa, pe strada Sudeaua, un șofer de BMW cu inițialele la numărul de înmatriculare AYR, din Argeș, se credea la raliu și mergea ca atare, având încredere că este un mic Michael Schumacher al Piteștiului. (n.r. Michael Schumacher este fost mare pilot de curse)

Numai atenția și prezența de spirit a celuilalt șofer, care mergea regulamentar, a făcut ca un accident frontal să fie evitat!

Priviți imaginile VIDEO ⬇️

 

Se vede foarte clar că șoferul care mergea corect spre Budeasa dinspre zona Clemans, trage de volan în dreapta pentru a evita impactul și intră cu o parte a autoturismului în afara drumului.

Acesta ne-a transmis că uitându-se în oglinda retrovizoare, a văzut șoferul BMW-ului cum a redresat mașina foarte greu din cauza vitezei cu care acesta mergea, fiind la un pas să intre în șanț!

Este un exemplu clar, ca multe altele, care se petrec pe șoselele din România, unde oamenii pot muri nevinovați din cauza unor inconștienți care confundă drumurile publice cu pistele de raliu!

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

6 comentarii

  • marian spune:

    Plange saracia in voi, ati vrea un bmw dar nu aveti cum

  • marian_suge_pula spune:

    Mariane, ce ….. Orice taran cu 2000 de euro poate sa-si ia un BMW, p…. pe tine si pe masina ta …. cu 2 clase.

  • cititor spune:

    ↑↑↑↑↑
    Comentariul de mai sus este motivul pentru care nu putem sa avem lucruri frumoase in tara asta.

    Bravo Mariane…..

  • Octavian spune:

    Un sarac cu BMW are impresia ca doar el isi permite? E vorba de parvenire aici. Iar statistic, soferii de BMW sunt majoritar idioti. Clipul in cauza e doar un exemplu. Las ca e mai bun un cazan BMW diesel facut din bucati decat o alta marca in stare perfecta, mai puternica si cu stabilitate mai buna. Fix din cauza celor ca tine nu imi iau BMW

  • Un cetatean spune:

    Mai oameni buni….nu i vorba neaparat despre masina ci despre Inconștiența crasă a individului! Intr-adevar cei cu BMW sunt mici schumy însă este vorba despre Inconștiența celui de la volan și a faptului că trebuie să fim foarte atenți si la ceilalti din trafic! Permisele date ‘pe ochi frumosi’ isi arata roadele!

  • Pitestiul pe primul loc spune:

    Pe șofer l-a întrebat vreun organ al statului de sănătate, revizie, ITP, rovinietă, geam crăpat, anvelope tocite, stingător expirat? Administratorul drumului trage o dungă de vopsea pe asfalt?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90