930×122 CAPRA 5

băut

Argeș: Șofer de microbuz școlar, prins băut la volan, dis de dimineață

Şoferul unui microbuz şcolar din Bradu a fost prins băut la volan. S-a întâmplat în dimineața zilei de vineri, 10 martie. Acesta a fost depistat cu o alcoolemie de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Culmea tupeului! Șofer prins băut la volan, de două ori într-o zi

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 10 martie a.c., în jurul orei 07:00, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 42 de ani, din Bradu, care efectua transport de elevi cu un microbuz, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Pitești. Așa ceva! Șofer de 70 de ani, prins băut la volan

De asemenea, cu ocazia verificărilor, s-a stabilit că mijlocul de transport avea valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată, din cursul lunii martie 2023.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amenzi în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind aplicate și măsurile complementare de reținere a permisului de conducere și retragere a certificatului de înmatriculare.”

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90