NOR CURIER 930X122

disponibile

munca_ajofm

ÎN ARGEŞ SUNT DISPONIBILE 820 DE LOCURI DE MUNCĂ

Judeţul Argeş se află pe locul patru la nivel naţional din punct de vedere al numărului locurilor de muncă disponibile în săptămâna care urmează.

Citiți și: S-a decis! Angajatorii nu vă mai pot obliga să faceți asta!

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate 15.181 de slujbe, dintre care 820 în judeţul nostru. Pe primele trei locuri se află Bucureştiul – cu 1.990 de joburi, Clujul – cu 1.740 de slujbe şi Prahova – cu 1.427 de locuri de muncă. La coada clasamentului se găsesc judeţele Caraş-Severin – 22, Suceava – 20 şi Mehedinţi – 15. Sub 10% dintre toate locurile de muncă disponibile sunt pentru absolvenţi de studii superioare.

Persoanele interesate să ocupe un job au posibilitatea să se adreseze agenţiei judeţene din Piteşti sau pot accesa adresa de internet http://www.semm.ro/LMV/home.seam, acolo unde pot vizualiza locurile de muncă vacante oferite în fiecare judeţ, pe meserii, precum şi persoanele de contact cărora să le solicite informaţii suplimentare.

Citiți și: Locuri de muncă vacante!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90