930×122 CAPRA 5

fără permis

Argeș: Tânăr de 19 ani, prins fără permis la volanul unei mașini fără ITP și RCA

Un tânăr de 19 ani, din localitatea argeșeană Coșești, a vrut să se dea șofer, dar s-a ales cu dosar penal. Mai mult decât atât, polițiștii i-au imobilizat mașina pe care o conducea, lăsând-ul și fără plăcuțe de înmatriculare, și fără certificat de înmatriculare.

Citiți și: 158 viitori polițiști, în practică la IPJ Argeș

Totul s-a întâmplat în urma unui control de rutină. Adolescentul a fost oprit pe DJ 731D, pe raza localității de domiciliu.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au depistat un tânăr de 19 ani, din Coșești, care conducea un autoturism pe DJ 731D, pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere.

Citiți și: Cu tupeu la volan, dar fără permis! Se plimba liniștit prin oraș!

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

De asemenea, autoturismul în cauză avea valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată din cursul lunii aprilie și nu deținea o poliță de asigurare obligatorie auto, fiind luată măsura complementară de imobilizare a autovehiculului, prin reținerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare.„, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Alte nereguli depistate în trafic.

„Conducea fără drept

În noaptea de 23 spre 24 august a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 21 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe str. Elena Doamna de pe raza localității de domiciliu, iar cu ocazia verificărilor a prezentat pentru control un permis de conducere emis de autoritățile din Marea Britanie, fără drept de a conduce pe teritoriul României.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Conducea cu autorizația provizorie de circulație expirată

În ziua de 23 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 27 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism cu numere provizorii, pe str. Calea Câmpulung din Pitești, iar în urma verificărilor s-a stabilit că valabilitatea autorizației provizorii de circulație era expirată.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.”, mai precizează IPJ Argeș.

Donaris 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90