Kaia 930 x 120

Arges

Argeș: Tânăr de 25 de ani prins conducând cu permis fals

Argeș: Tânăr de 25 de ani prins conducând cu permis fals

Citiți și: Pitești: Tânăr surprins în timp ce executa manevre periculoase în trafic

În data de 26 septembrie a. c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat de 25 de ani care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu cu un permis de conducere aparent emis de autoritățile române.

Verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române că acesta nu era înregistrat ca deținător de permis de conducere.

Citiți și: Pitești. Puștiul care a făcut praf BMW-ul Poliției era la curse pe stradă!

În urma acestui incident, poliția întocmit un dosar penal pentru fals în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducere fără permis.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Iată ce transmite Poliția Argeș cu privire la acest aspect:

În ziua de 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, au depistat un bărbat de 25 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, care ar fi prezentat un permis de conducere, aparent emis de autoritățile române.

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că bărbatul nu figurează ca deținător de permis de conducere.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducere fără permis, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Argeș: Tânăr de 25 de ani prins conducând cu permis fals

Sursa: IPJ Argeș

Foto: Descriptiv/arhivă

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90