NOR CURIER 930X122

barbat disparut

Argeş: Tânăr dispărut fără urmă

Update, 14 decembrie 2021, ora 16.07, IPJ Argeș transmite: „Tânărul de 21 de ani, din localitatea Stoenești, a cărui plecare voluntară a fost sesizată în ziua de 8 decembrie a.c., a revenit la domiciliu.

Citiți și: Încă o dispariție în Argeș! Bărbat căutat de polițiști

Din primele verificări a rezultat că nu a fost victima vreunei infracțiuni și nu a suferit vătămări.”

Știrea inițială, 9 decembrie 2021, ora 13.04

Citiți și: Argeș. Ce s-a întâmplat cu bărbatul dat dispărut ieri

În ziua de 08 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că, în ziua de 04 decembrie a.c., fiul său, URSU LILIAN GABRIEL (foto), de 21 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Stoenești, fără a mai reveni la domiciliu.

 

 

Semnalmente: înalțime 1,65 m, 70 kg, constituţie atletică, ochii caprui, față ovală, ten închis, părul tuns scurt,ondulat, negru, fără semne particulare.

Vestimentație la momentul plecării: bluză de culoare închisă, pantaloni negri, adidași negri.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90