Donaris 930 x 122

carantină

ARGEȘ: TÂNĂR ÎN IZOLARE, PRINS LA PLIMBARE CU MAȘINA. A FOST DUS ÎN CARANTINĂ. ALȚI 2 TINERI, TRIMIȘI LA IZOLARE

Argeș: Tânăr în izolare, prins la plimbare cu mașina. A fost dus în carantină. Alți 2 tineri, trimiși la izolare.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Poliţiştii din comuna Valea Mare Pravăț care acționau într-un punct de control din nordul județului Argeș împreună cu un echipaj de jandarmi de la Detașamentului 1 mobil Câmpulung au depistat ieri într-un autoturism un tânăr de 22 de ani care figura în autoizolare la domiciliu.

În mașină se mai aflau doi tineri, de 19 şi 20 de ani, care aveau asupra lor declarațiile pe proprie răspundere, conform ordonanțelor militare în vigoare.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Ca urmare a încălcării măsurii de izolare la domiciliu, a fost dispusă introducerea în carantină instituţionalizată pentru 14 zile faţă de tânărul de 22 de ani. De asemenea, acesta a fost amendat cu 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de izolare.

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș a fost înștiințată cu privire la situația celorlalți doi tineri care se aflau în mașină. Aceștia au fost plasați, la rândul lor, în izolare la domiciliu pentru 14 zile.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90