930 x122 grota rece

adolescentă

Argeș. Tânără sechestrată de tatăl unei prietene. Fiica individului a sunat la 112

Argeș. Tânără sechestrată de tatăl unei prietene. Fiica individului a sunat la 112

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Un bărbat de 45 de ani din Hârtiești a sechestrat o adolescentă de 16 ani.

Tânăra era prietenă cu fata bărbatului, în vârstă de 19 ani.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

De altfel, fiica individului a fost cea care a sunat la 112 pentru a anunța autoritățile.

Potrivit informațiilor ePitești, din discuțiile pe care cele două fete le-ar fi avut prin mesaje ar fi reieșit că bărbatul ar fi vrut să întrețină relații sexuale cu adolescenta de 16 ani. Cu toate că nu i-ar fi propus în mod explicit, gesturile lui ar fi arătat altceva.

Argeș. Tânără sechestrată de tatăl unei prietene. Fiica individului a sunat la 112

Duminică dimineața, în jurul orei 06:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o minoră de 16 ani este ținută încuiată într-o locuință de pe raza comunei Hartiești, împotriva voinței sale.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Secției de Poliție Rurală Hârtiești, care au identificat persoanele implicate.

„Din verificări, s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani s-ar fi încuiat în dormitor cu o minoră de 16 ani, fără a o agresa și fără a-și motiva gestul.

Cei în cauză ar fi realizat deplasarea cu autoturismul condus de fiica bărbatului, de 19 ani, cea din urmă corespondând prin mesaje cu minora, și apelând la SNUAU 112 ca urmare a solicitării acesteia.

În urma cercetărilor, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Argeș. Tânără sechestrată de tatăl unei prietene. Fiica individului a sunat la 112

În ziua de 04 septembrie, după administrarea probatoriului în dosarul penal aflat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă

Judecătoria Câmpulung, bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua de 05 septembrie, bărbatul a fost prezentat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung l-au prezentat pe cel în cauză în fața instanței competente, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, transmite Poliția Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3