Donaris 930 x 122

încarcerat

ARGEȘ: TENTATIVĂ DE OMOR. TÂNĂR ÎNCARCERAT

Argeș: Tentativă de omor. Tânăr încarcerat. Un scandal a avut loc aseară, în jurul orei 19, într-o familie din comuna argeșeană Bughea de Jos.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Potrivit Poliției Argeș, un tânăr de 20 de ani l-ar fi rănit pe concubinul mamei sale, un bărbat de 46 de ani.

”Băiatul de 20 de ani ar fi afirmat că vrea să se omoare și a luat un cuțit, iar concubinul mamei ar fi încercat să îl deposedeze de cuțit, împrejurare în care ar fi fost tăiat accidental în zona gâtului.”, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, ulterior fiind solicitat transportul victimei la un spital din București. S-a stabilit ca tânărul să fie cercetat pentru tentativă de omor.

Aseară a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Argeș. Astăzi, împotriva tânărului ar putea fi luată o măsură preventivă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90