EcoMoto 930×122

accident

Argeș. Teribil! Un motociclist a murit după ce a intrat într-un cap de pod

Update 2: Argeș. Teribil! Un motociclist a murit după ce a intrat într-un cap de pod

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 74 de ani, din Costești, care se deplasa cu o motocicletă pe DN 65A, pe raza orașului Costești, din direcția Pitești spre Costești, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, în curbă ușoară, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă spre dreapta direcției sale de mers, și intrând în coliziune cu un cap de pod.

Echipajul medical sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind constatat decesul bărbatului.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art.192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Update 1: Argeș. Accident grav cu un motociclist! Se fac manevre de resuscitare

Poliția Argeș transmite:

„La fața locului se afla polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, pentru efectuarea cercetării și stabilirea preliminară a cauzelor producerii accidentului.

Motociclistul, bărbat vârstnic, a iesit în afara carosabilului și a intrat în coliziune cu un cap de pod, iar la acest moment i se efectuează manevre de resuscitare de către echipajele medicale aflate la fața locului”.

Știrea inițială: Argeș. Accident teribil! Un motociclist este grav rănit

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 65A, în Costești.

În accident este implicat un motociclist, potrivit Poliției Argeș.

Conform informațiilor ePitești, acesta ar fi în stare gravă.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90