New Profesional Consult 930 x 122

descarcerare

Argeș. Tragedie! Angajatul unui ocol silvic a murit strivit de tractor!

Update, ora 15:10: Bărbatul decedat era angajat al ocolului silvic din zona Câmpulung. Între timp, au apărut și imagini de la locul tragediei.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

Atenție! Sunt imagini cu un puternic impact emoțional, nerecomandate minorilor!

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș informează:

Citiți și: Sesizare de incendiu la un atelier din Argeș

„În ziua de 18 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat care conducea un tractor la o exploatare forestieră, pe raza localității Stoenești, ar fi fost surprins sub acesta și accidentat.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, care au stabilit că cele sesizate se confirmă, din păcate fiind declarat decesul celui în cauză, identificat ca bărbat de 50 de ani, din Albeștii de Muscel.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Câmpulung, în cauză urmând să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa, precum și neluarea, respectiv _nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în munc, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

În cauză, a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș”.

Update, ora 14:40: „A fost îndepărtat utilajul cu ajutorul unui buldoexcavator de la SVSU Stoenești, iar victima în vârstă de aproximativ 50 de ani prezintă leziuni incompatibile cu viața”, transmite ISU Argeș.

Știrea inițială: Argeș. Incident teribil de grav! S-a răsturnat tractorul peste el!

Un bărbat a fost prins sub un tractor care s-a răsturnat într-o pădure din satul Slobozia al localității argeșene Stoenești.

La fața locului acționează echipaje de pompieri cu un o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

A mai fost trimisă și o autospecială de descarcerare.

Potrivit informațiilor ePitești, starea bărbatului ar fi destul de gravă.

Știre în curs de actualizare

Foto: Arhivă/ Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90