930×122 CUMPANA 5

agent de pază

Argeș: Un agent de pază a împărțit pumni și picioare unui coleg, la serviciu

Un bărbat de 37 de ani din Mioveni a fost reținut pentru purtare abuzivă. Aflându-se la serviciu, acesta s-a luat la bătaie cu un alt bărbat, angajat în cadrul aceleiași companii.

Citiți și: Argeș: Puști de 17 ani, reținut de polițiști. S-a luat la bătaie cu unul mai mare

Individul în cauză era agent de pază la o societate comercială din Mărăcineni.

IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Argeș. Bătaie în toată regula! Două familii s-au încăierat

„În ziua de 23 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Bascov, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă, conform art. 296 din Codul Penal, și au reținut un bărbat de 37 de ani, din Mioveni.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 21 februarie a.c., bărbatul în cauză, având calitatea de agent de pază la o societate comercială din Mărăcineni, aflat în serviciu, ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe un alt bărbat, angajat al aceleiași societăți.

În ziua de 23 februarie, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 24 februarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: focuspress.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3