930×122 CAPRA 5

asfaltare

Argeș. Un drum foarte important a fost asfaltat!

Consiliul Județean Argeș anunță că s-a finalizat asfaltarea drumului județean 504 limita județului Teleorman – Popești – Izvoru – Recea – Cornățel – Vulpești (DN 65A), în lungime de 26 de kilometri.

Citiți și: Zona mega importantă din Pitești, transformare de ULTIM MOMENT

Modul de implementare al proiectului a fost dat ca exemplu de bune practici la Bruxelles, transmite sursa citată.   

DJ 504 face parte dintr-un drum regional și alături de proiectul privind DJ 503, aflat în implementare, reprezintă cele mai mari investiții în infrastructura rutieră din regiunea Sud –Muntenia.     

Citiți și: Argeș. Săptămâna marilor transformări pe drumuri

Recepția lucrărilor de asfaltare a DJ 504 a avut loc astăzi. În cadrul proiectului au fost reabilitați 25,996 kilometri de drum județean.  

 

Proiectul, în valoare totală de 85.913.743,72 lei, a fost finanțat prin Programul Operațional Regional – POR. Contribuția Consiliului Județean Argeș a fost de 6.564.820,79 lei.   

În ceea ce privește lucrările, pe lângă asfaltarea propriu-zisă a drumului, cele mai importante sunt: realizarea și modernizarea a peste 20 de km. de trotuare, 22 de stații de autobuz, au fost reabilitate 4 poduri, 49 de podețe au fost reparate iar altele au fost construite noi, au fost amenajate 1263 de accese la proprietăți, au fost construite șanțuri betonate în lungime de 22 de kilometri și au fost amenajate șanțurile de pământ pe o lungime de 16 kilometri, au fost montate 338 indicatoare de circulație rutieră și s-au executat lucrări specifice privind siguranța circulației.   

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

8 comentarii

  • Anonim spune:

    DJ 703 B Morărești -Uda cînd va fi asfaltat domnule Mînzînă ?

  • Nita Ioana spune:

    In Mosoaia, sat Lazaresti avem drum de pamant, iar primarul nici macar nu pune piatra si apoi sa dea cu grederul !😵

  • Marian spune:

    Rusine Consiliului Județean pentru drumul Băbana-Cocu!

  • Oprea Ioana spune:

    Costesti Argeș cu Suseni,se asfaltează vreodată?Umbla vorba ca sunt pupați banii și în hărții apare drum asfaltat.Acest drum deservește transport bolnavi către spitalul din Costesti.

  • Grijulescu spune:

    Lunca corbului-Birla în ce an!!!!!!!!!

  • Tudor Ioana spune:

    De la Buzoești până la Căldăraru spre Roșiorii de Vede au decopertat (aproape 20km )și au rămas așa , așteaptă să ningă. De 5 săptămâni este așa numai gropi sau poate au uitat de el?

  • Grappa Emil spune:

    DJ 703B Leordeni-Căteasca-Siliștea este un dezastru. Să veniți după voturi rațiaid

  • Cristi N spune:

    Foarte bun drumul.
    Un lucru făcut bine.
    Costești..Suseni,trebuie făcut,este un drum foarte important.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3