Donaris 930 x 122

Arges

Argeș. Un șofer de TIR a comis-o! Poliția l-a „ars” rău!

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 38 de ani, din comuna Vișina, județul Dâmbovița, care conducea un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă (TIR), care se deplasa pe o porțiune a DJ 678A, pe raza comunei Poienarii de Argeș, cu nerespectarea interdicției de pătrundere pe un sector de drum cu limitare de tonaj.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

De asemenea, cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul utiliza în aparatul tahograf, cu încălcarea prevederilor legale, o cartelă ce aparține altei persoane.

Potrivit Poliției Argeș, ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, după cum urmează:

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

-o sancțiune în valoare de 9.000 de lei, conform OG 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă, totodată fiind dispuse măsurile complementare de confiscare a cartelei tahograf utilizate fără drept, precum și de imobilizare a ansamblului de vehicule;

-o sancțiune cu avertisment, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, ca urmare a nerespectării interdicției de pătrundere pe un sector de drum cu interdicție de tonaj ce i se adresează.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90