Donaris 930 x 122

Arges

Argeș. Un tânăr a făcut afaceri cu firme-fantomă

Argeș. Un tânăr a făcut afaceri cu firme-fantomă

Citiți și: Argeș. Dramă! Alexandru a murit la 21 de ani, într-un tragic accident! Ce s-a întâmplat cu fratele lui

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalitaţii Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada august 2013 – decembrie 2016, un bărbat de 28 de ani, având calitatea de administrator al unei societăți comerciale, ar fi evidențiat în actele contabile ale societății cheltuieli care nu au la bază operațiuni reale, reprezentate de achiziția de mărfuri de la un număr de 7 societăți comerciale cu un comportament fiscal neadecvat (fără mijloace de transport, active, salariați, etc.).

Citiți și: Pitești. Scene șocante în trafic! Ce a pățit o șoferiță este revoltător

Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului a fost stabilit la valoarea de  51.177 de lei, reprezentând TVA, pentru care au fost instituite măsuri asiguratorii asupra bunurilor persoanei în cauză.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de trimitere în judecată”, informează Poliția Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3