New Profesional Consult 930 x 122

apartament

Argeș: Un tânăr de 23 de ani și-a îngrozit vecinii. Și-a dat foc la apartament!

Update, 5 aprilie, ora 15.52

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Locatarii unui bloc din Câmpulung au trecut marți prin clipe de coșmar. Un tânăr de 23 de ani și-a dat foc la apartament.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentele Câmpulung și Pitești cu două autospeciale de stingere

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

După ce a fost stabilită cauza incendiului, tânărul a fost reținut de polițiștii.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 04 aprilie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că la un imobil aflat într-un bloc de locuințe din Câmpulung, s-a produs un incendiu.

După intervenția pompierilor, care au localizat și stins incendiul, s-a stabilit că acesta a fost provocat prin folosirea intenționată a sursei de aprindere.

În urma investigațiilor preliminare și a concluziei privind cauza incendiului, polițiștii de ordine publică au depistat în scurt timp persoana bănuită, respective locatarul imobilului în cauză, de 23 de ani, din Câmpulung.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere săvârșită prin incendiere, conform art. 254 alin. 4 din Codul Penal.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

După administrarea probatoriului, în seara zilei de 04 aprilie, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 05 aprilie, să fie prezentat în fața supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unor măsuri preventive.”

Știrea inițială, 4 aprilie, ora 12.09 – Argeș: Apartament cuprins de flăcări!

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp la un apartament din municipiul Câmpulung.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentele Câmpulung și Pitești cu două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Deocamdată nu se cunosc informații despre existența unor posibile victime.

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3