NOR CURIER 930X122

abuz

Argeș. Un tată acuzat de ceva ce nu poți gandi! Așa ceva este inacceptabil!

Argeș. Un tată acuzat de ceva ce nu poți gandi! Așa ceva este inacceptabil!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au fost sesizați, în mod direct, de către un bărbat, cu privire la faptul că o minoră de 13 ani, din Recea, ar fi fost violată, în repetate rânduri de tatăl său.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești și grupa operativă din cadrul Poliției Orașului Costești au identificat-o pe minoră, care a confirmat cele sesizate.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Astfel, au fost sesizați polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, care au preluat cercetările.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că, un bărbat de 53 de ani, din Recea, și-ar fi violat fiicele minore, de 13 și 15 ani, și și-ar fi agresat fizic atât soția, cât și pe cei patru copii minori.

Având în vedere aceste aspecte, cei patru copii minori au fost preluați și predați reprezentanților D.G.A.S.P.C., în vederea instituționalizării.

Argeș. Un tată acuzat de ceva ce nu poți gandi! Așa ceva este inacceptabil!

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub supravegherea Parchetului de Pe lângă Judecătoria Costești, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de viol în formă continuată, rele tratamente aplicate minorilor, lipsire de libertate în mod ilegal, corupere sexuală a minorilor și violență în familie, bărbatul fiind condus la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, informează Poliția Argeș.

Foto: Descriptiv/gazatavâlceană

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3