Donaris 930 x 122

Arges

Argeș. Un transport special ajunge în județ

Argeș. Un transport special ajunge în județ

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Un transport cu depășiri a plecat ieri, 26 aprilie, din Constanța – Poarta 7. Este programat să ajungă pe 29 aprilie în satul Catanele din comuna argeșeană Căteasca.

Traseul este următorul, potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere:

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Constanta Poarta 7 – DNA4 – DN3 – Murfatlar – DN22C – Medgidia – DN2A – Giurgeni – DN2A – Țăndărei – DN2A – Urziceni – DN2 – Centura Sud București –A1 – Intersecție A1/DJ503(Catanele).

Vehiculul transportă o structură metalică.

Lățimea maximă a vehiculului este 4,85 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri urmând să fie de 70 km/oră.

„Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de două autovehicule de însoțire autorizate și de un echipaj al poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, precizează sursa citată.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3