930×122 CUMPANA 5

Arges

Argeș. Veste bună pentru toți pensionarii!

Argeș. Veste bună pentru toți pensionarii!

Citiți și: Breaking news! Informare pentru toți navetiștii din județ

Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunță că pentru seria 6 din acest an, cu date de plecare în perioada 22 – 26 mai 2023, i-au fost repartizate 59 de bilete de tratament balnear.

Biletele sunt disponibile în stațiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Olănești, Moneasa și Pucioasa.

Citiți și: Argeș. Ce s-a ales de băiatul de 20 de ani dispărut ieri

Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei.

Eliberarea biletelor se face până pe 12 mai 2023, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

„Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordata, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii aprilie 2023 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Plata contribuției individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghișeul bilete de tratament balnear”, transmite Casa de Pensii Argeș.

Foto: Descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Donaris 570×90