Donaris 930 x 122

asfaltare

Argeș: Vine asfaltul după 30 de ani de așteptare!

După 30 de ani, se repară DN 65A din Costești

Citiți și: Zona mega importantă din Pitești, transformare de ULTIM MOMENT

Comunicat de presă – CJ Argeș

După 30 de ani, la Costești, pe Drumul Național 65A sunt făcute lucrări de reparații prin turnare de covor asfaltic.

Citiți și: Incredibil! O firmă și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat

Astăzi, Cătălin Șomode, directorul general regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București, împreună cu șeful Secției Drumuri Naționale Pitești, Gheoghe Mihăiță, au fost în inspecție la aceste lucrări.

Cei doi reprezentanți ai CNAIR au fost însoțiți de președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, deputatul Simona Bucura Oprescu, președintele comisiei de Administrație Publică din Camera Deputaților, și de primarul Ion Baicea și viceprimarul Dani Stancu.

“După 30 de ani, în sfârșit, avem și noi la Costești un drum național reabilitat. Vreau să le mulțumesc decidenților  care au contribuit la această mare realizare pentru Costești. Putem spune și noi că acum avem un oraș european.

Sunt tare mulțumit că echipa este lângă organizația Costești și că vom fi și în continuare beneficiarii mai multor proiecte de dezvoltare”, a subliniat primarul orașului Costești, Ion Baicea.

La rândul său, Cătălin Șomode, directorul general regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București, căreia îi este arondat și județul nostru, a menționat că “după terminarea sezonului rece, DRDP București a început reparațiile pe drumurile din Argeș.

Prima reparație este aici, la Costești, pe un drum destul de important –  DN 65 A. Lucrările vor continua pe parcursul acestei luni și se vor finaliza cu lucrări tot pe raza localității.

Vor fi făcute lucrări și pe DN 73C, vom începe reparațiile pe zona Curtea de Argeș și spre limita cu Râmnicu Vâlcea. Vom continua cu lucrări pe DN 73 D, în zona orașului Mioveni și vom continua reparațiile și investițiile pe DN 7C, pe Transfăgărășan, cu zone de consolidări, covor asfaltic, marcaje și reparații.

Avem în plan și lucrări de sistematizare, sensurile giratorii de la ieșirea din Pitești către Câmpulung și noi intersecții create pentru eficientizarea traficului”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

13 comentarii

  • Laur spune:

    Vai de capul nostru 🤦‍♂️,pentru doi km de asfalt trebuia sa vina toți șefi de județ , parca cine știe ce realizare mare făcuse , decât serviciul pentru care sunt plătiți !!

  • Florin spune:

    Asfaltul sa vina și în zonele limitrofe ale orașului Costești sau ne caută numai la alegeri

  • Andrei spune:

    Să meargă și pe drumul COCU UDA , este dezastru de gropi

  • Xxxx spune:

    Sa faceti si in spre limita judetului cu Tr, e dezastru drumul domnilor, defapt e strigator la cer, chiar nu vede nimeni drumul Surdulesti – Vulpesti????

  • MIRCEA ION spune:

    Ce mare jmecherie s- a realizat ? Era nevoie de prezența unei haite de lătrăi pentru a li se aduce laude pentru îndeplinirea sarcinilor de servici ?? Despre centura COSTEȘTI de ce nu se discită ? Va rămâne traficul greu tot prin centru și bineînțeles lucrările vor ceda ducând la intetvenția cu noi cheltuieli ptr reparații. Hai gata cu ce facem noi. E normal să facă ceva fiecare din cei adunați acolo că doar ptr asta sunt plătiți. Nu o fac decăt pe taxele cetătenilor din zonă.

  • Gigi Berlogea spune:

    Bine măi Ioane,oare la al câtelea mandat ești și din câte partide ai făcut parte?!
    Păi,unde e va asfaltul?

  • Valcea iulian spune:

    Bună ziua!
    Nu suntem decât niște comentatori,în spatele telefonului,sa facem ceva concret sa schimbam incompetenții și cei care nu au habar de cea ce fac!
    Avem drumuri și poduri din jud Argeș care stau sa se prăbușească.
    Unde sunt cei care sunt responsabili sa le vadă sa le inspecteze,sa ia masuri.
    Nici nu vor sa vadă opinia celorlalți sa le ceara părerea etc.
    Ei fac cum vor ei!pe banii Piteștenilor.

  • Ionuț spune:

    Nu ne mai vindecăm de ipocrizie nici după 30 de ani !!! La noi normalitatea este motiv de preamărire și osanale pentru ,, conducătorii urbei ” ! Rușine !

  • MOGA VICTOR spune:

    Brădetu, Valea Iuliei, Bustenet, drum surpat de ani și ani!

  • ION spune:

    Ipocrizie crasa ! Portiunea de drum dintre Teiu si Birlogu cand o vizitati ! In decembrie pe ploaie se turna asfalt iar acum au fost nevoiti sa l decoperteze si drumul arata de tot rasul . Negrasi-Mozacu cand il terminati ca deja au trecut 6 ani de cand l-ati inceput si dupa alrgeri ati sistat lucrarile ? Dar portiunea dintre Zorile si Lunca Corbului ?Dar Recea-Negrasi sau Mozaceni-Izvoru ? Lasati propaganda si puneti osul la treaba ! Altminteri nu dovediti decat ca santeti niste comedianti ieftini !

  • Costel spune:

    Drumul Teiu Birlogu gind se termină, că este bate de joc in ce stadiu sa lucrat.
    Să vină Domnul Prefect sa vadă modul de lucru.

  • Moldoveanu spune:

    Argeș, județ condus, furat, de 30 de ani de PSD, are cele mai proaste drumuri din țară! Pe orice direcție părăsești județul, îți dai seama după zdruncinata mașini!! Cine s-au strâns acum la ,,pomana porcului ” aceiași hoții ajunși milionarii din politică,,,

  • Bujie spune:

    Aceeași gașcă PSD-PNL a făcut ca Argeșul să fie județul cu cele mai proaste drumuri!
    Este vina argeșenilor că se încăpățânează se zeci de ani să voteze aceeași indivizi!
    Acum, mânjeala de la Costești, este doar pentru abureala alegerilor care urmează…
    Asta este: ne plac infractorii! „E de-a noștri!”

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3