930 pe 122 COSTACHE

Arges

Argeș: Viteză record în weekend! Mai avea puțin și își lua „zborul”!

Recordul de viteză din acest weekend, în Argeș, este deținut de un șofer de 39 de ani, din Davidești, care a fost depistat de radar conducând cu o viteză de 143 km/h.

Citiți și: Ce facem când suntem depistați DrugTest fals pozitiv la volan?

Bărbatul circula pe drumul național DN 73D.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 39 de ani, din Davidești, care conducea un autoturism, pe DN 73D, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 143 km/h.

Citiți și: Argeș. Accident! A intrat cu mașina într-un stâlp

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de a conduce.”, transmite IPJ Argeș.

Mai mulți șoferi vitezomani au fost depistați și sancționați în acest weekend, pe drumurile din județ.

– Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 29 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe DN 65B, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 122 km/h.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de a conduce.

– Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 26 de ani, din Vulturești, care conducea un autoturism, pe DN 73D, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 136 km/h.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de a conduce.”, mai precizează IPJ Argeș.

Foto principal: descriptiv

gic.ro

Comentarii

New Profesional Consult 570×90