Donaris 930 x 122

apa canal

ARGEȘ: VIZITĂ DE LUCRU PENTRU MONITORIZAREA UNUI PROIECT REGIONAL

Argeș: Vizită de lucru pentru monitorizarea unui proiect regional. Reprezentanţii Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare (2014-2020) şi ai Băncii Europene de Investiţii au făcut marți, 5 martie 2019, o vizită de lucru în aria de operare a S.C. Apă Canal 2000 S.A. Piteşti, având ca temă stadiul pregătirii proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Argeş în perioada 2014-2020.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Din partea Autorităţii de Management au participat la vizita în teren Bogdan Chiţescu, director general adjunct al AM POIM, Cristian Mărişteanu, director adjunct al Direcţiei Gestionare Proiecte, Evaluare şi Contractare Proiecte, Valentin Simion, manager public, şi Adrian Crîngaş, expertul din partea Băncii Europene de Investiţii.

Vizita în teren a fost precedată de o şedinţă de lucru la sediul Operatorului Regional, în care au fost discutate şi clarificate aspectele principale în legătură cu Proiectul regional.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

”În cadrul acestei întâlniri au fost analizate propunerile de extindere şi modernizare a infrastructurii de apă şi apă uzată și stadiul contractului de sprijin pentru pregătirea aplicaţiei de finanţare şi a documentaţiilor de atribuire pentru proiectele de dezvoltare a infrastructurii, fiind aduse în discuţie şi măsurile de urgentare a demersurilor pentru aprobarea acestora.

Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) a fost elaborat pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare ale României identificate în Acordul de Parteneriat 2014-2020 şi în acord cu Cadrul Strategic Comun şi Documentul de Poziţie al serviciilor Comisiei Europene”, transmite societatea Apă Canal.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90