930 x122 grota rece

încarcerat

Argeșean încarcerat pentru o faptă scandaloasă! Așa ceva nu se trece cu vederea

Argeșean încarcerat pentru o faptă scandaloasă! Așa ceva nu poate fi acceptat

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Un bărbat de 51 de ani, din localitatea argeșeană Slobozia, a fost încarcerat.

Are de executat o pedeapsă de 3 ani de închisoare pentru trafic de migranți. Decizia a fost luată de Tribunalul Arad, în luna iulie a acestui an.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Mandatul de executare a pedepsei a fost pus în executare la începutul acestei săptămâni de Poliția Argeș.

Instanța a mai decis ca bărbatului să îi fie confiscat un telefon mobil și să plătească 7.000 de lei, contravaloarea unei semiremorci, folosită la „săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi”.

Argeșeanul ar fi ascuns migranți în semiremorcă. Ar fi încercat să îi treacă granița, în județul Arad.

Iată o parte din decizia Tribunalului Arad

În baza art. 263 alin. 1 şi 2 lit. a Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod procedură penală, condamnă pe inculpatul C.M., la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare, în regim de detenție.

(…)

În temeiul art. 112 alin.1 lit. b Cod penal dispune confiscarea specială a telefonului mobil marca SAMSUNG model SM-J410F, având cartela Vodafone, bun folosit la comiterea infracţiunii de trafic de migranţi. (fila 150 dosar urmărire penală).

În baza art.404 alin.4 lit.d Cod pr.pen. rap la art. 112 alin. (1) lit. b) şi art. 112 alin. (2) Cod penal, dispune confiscarea în parte, prin echivalent bănesc, de la inculpatul C.M. a sumei de 7.000 euro (curs BNR la data plăţii efective), reprezentând contravaloarea semiremorcii marca Schmitz, folosit la săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi.”

Argeșean încarcerat pentru o faptă scandaloasă! Așa ceva nu se trece cu vederea

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90